کیک و ترساز
بدون امتیاز
0 رای
- نحوه ی صحیح تخم مرغ در کیک
- آموزش انواع ابزار مانند پالت ها، کاردک ها و…
- شناخت انواع رنگ های خوراکی
- (پودری، ژله ای و مایع)
- آموزش ترکیب اسانس ها
- و نحوه ی استفاده ی درست و صحیح در کیک ها
- آموزش کوکی به همراه رویال آریسینگ
- و انواع غلظتهای آن ها
- پخت کاپ کیک مغزدا به همراه تزئین خامه
- ساخت پاپ سیلکز و آموزش انواع تم های خاص
- پخت کیک پایه و برش ها اصولی
- شناخت انواع فیلینگ ها
- خامه کشی به روش اصولی
- دیزاین کیک های خامه ای
- رنگ کردن خامه
- تکنیک آبرنگی
- ساخت دو نوع گل شکری
- کار با ماکت و تلفیق با کیک
0
6,700,000 5,900,000 تومان
دسته بندی ها
محصولات
-
دوره تخته کاری و کباب
2,450,000 تومانقیمت اصلی 2,450,000 تومان بود.2,250,000 تومانقیمت فعلی 2,250,000 تومان است. -
دوره فست فود
5,400,000 تومانقیمت اصلی 5,400,000 تومان بود.4,700,000 تومانقیمت فعلی 4,700,000 تومان است. -
دوره فینگرفود
5,600,000 تومانقیمت اصلی 5,600,000 تومان بود.4,700,000 تومانقیمت فعلی 4,700,000 تومان است. -
دوره شیرینی خشک
5,900,000 تومانقیمت اصلی 5,900,000 تومان بود.4,800,000 تومانقیمت فعلی 4,800,000 تومان است.