در حال نمایش 3 نتیجه

4%تخفیف

دوره باریستا(متصدی کافی شاپ)

بدون امتیاز 0 رای
  • تاریخچه قهوه و باریستایی
  • بارسرد و گرم
  • شناخت دون سبز
  • انواع برداشت قهوه
  • انواع روش های فرآوری و تفاوت آنها با یکدیگر
  • مقدمه ای بر رُست قهوه
  • شناخت دیفکت و خرابی های قهوه
  • ویژگی قهوه اسپشیالتی و تفاوت آن با سایر قهوه ها
0
8,000,000 7,700,000 تومان

دوره نان حجیم و نیمه حجیم درجه 2

بدون امتیاز 0 رای
  • دوره درجه 2 پیش نیاز دوره درجه 1 است
  • چاپاتا فلفل و زیتون
  • باگت فرانسوی
  • برگر
  • نان جو
  • نان کاسه سوپی
  • نان کراکر شبزی
  • نان نارگیلی مغزدار
  • گیریسینی (نان سوپی)
  • پیده گوشت
  • فوکاچیا
  • فوگاس
  • بریوش فرانسوی
  • خاچاپوری گرجستان
  • سیمیت ترکیه
  • اک مک ترکیه
  • بربری پیده ترکیه
  • بابکا
  • پیتا
  • کراست لوف
0
6,900,000 تومان

دوره نان حجیم و نیمه حجیم درجه 1

بدون امتیاز 0 رای
  • چاپاتا فلفل و زیتون
  • باگت فرانسوی
  • برگر
  • نان جو
  • نان کاسه سوپی
  • نان کراکر شبزی
  • نان نارگیلی مغزدار
  • گیریسینی (نان سوپی)
  • پیده گوشت
  • فوکاچیا
  • فوگاس
  • بریوش فرانسوی
  • خاچاپوری گرجستان
  • سیمیت ترکیه
  • اک مک ترکیه
  • بربری پیده ترکیه
  • بابکا
  • پیتا
  • کراست لوف
0
6,900,000 تومان