در حال نمایش یک نتیجه

12%تخفیف

کیک و ترساز

بدون امتیاز 0 رای
  • نحوه ی صحیح تخم مرغ در کیک
  • آموزش انواع ابزار مانند پالت ها، کاردک ها و…
  • شناخت انواع رنگ های خوراکی
  • (پودری، ژله ای و مایع)
  • آموزش ترکیب اسانس ها
  • و نحوه ی استفاده ی درست و صحیح در کیک ها
  • آموزش کوکی به همراه رویال آریسینگ
  • و انواع غلظت‌های آن ها
  • پخت کاپ کیک مغزدا به همراه تزئین خامه
  • ساخت پاپ سیلکز و آموزش انواع تم های خاص
  • پخت کیک پایه و برش ها اصولی
  • شناخت انواع فیلینگ ها
  • خامه کشی به روش اصولی
  • دیزاین کیک های خامه ای
  • رنگ کردن خامه
  • تکنیک آبرنگی
  • ساخت دو نوع گل شکری
  • کار با ماکت و تلفیق با کیک
0
6,700,000 5,900,000 تومان