درباره من
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
طراح وب
85%
HTML
70%
CSS
60%
Javascript
50%
دوره های من
دوره تخته کاری و کباب
بدون امتیاز
0 رای
- شناخت گوشتها
- شناخت چاقوها
- ادویه شناسی و آموزش انواع مرینیتهای جذاب و خاص
- نحوه پخت صحیح انواع کبابها
- آموزش فرمالسیون کوبیده با درصدهای مختلف
- نکات مربوط به سیخ گرفتن کوبیده
- شناخت عوامل ریختن کوبیده از روی سیخ
- تخته کاری
- قبضه کردن مرغ و گوشت
- قبضه کردن تکنیکال کباب برگ
- بیخز کردن مرغ و گوشت
- سیخ گرفتن اصولی
- آموزش بیش از 30 مدل کباب
0
2,450,000 2,250,000 تومان
دوره فست فود
بدون امتیاز
0 رای
- برگر مرغ
- ناگت مرغ
- کراکت سیب زمینی و مرغ
- همبرگر ممتاز
- ناگت گوشت
- فیله ماهی
- میگو سوخاری
- فیله سوخاری ماهی
- فیش برگر
- و …
0
5,400,000 4,700,000 تومان
0
5,600,000 4,700,000 تومان
دوره شیرینی خشک
بدون امتیاز
0 رای
0
5,900,000 4,800,000 تومان
دوره نان حجیم و نیمه حجیم درجه 2
بدون امتیاز
0 رای
- دوره درجه 2 پیش نیاز دوره درجه 1 است
- چاپاتا فلفل و زیتون
- باگت فرانسوی
- برگر
- نان جو
- نان کاسه سوپی
- نان کراکر شبزی
- نان نارگیلی مغزدار
- گیریسینی (نان سوپی)
- پیده گوشت
- فوکاچیا
- فوگاس
- بریوش فرانسوی
- خاچاپوری گرجستان
- سیمیت ترکیه
- اک مک ترکیه
- بربری پیده ترکیه
- بابکا
- پیتا
- کراست لوف
0
6,900,000 تومان
دوره نان حجیم و نیمه حجیم درجه 1
بدون امتیاز
0 رای
- چاپاتا فلفل و زیتون
- باگت فرانسوی
- برگر
- نان جو
- نان کاسه سوپی
- نان کراکر شبزی
- نان نارگیلی مغزدار
- گیریسینی (نان سوپی)
- پیده گوشت
- فوکاچیا
- فوگاس
- بریوش فرانسوی
- خاچاپوری گرجستان
- سیمیت ترکیه
- اک مک ترکیه
- بربری پیده ترکیه
- بابکا
- پیتا
- کراست لوف
0
6,900,000 تومان
کیک و ترساز
بدون امتیاز
0 رای
- نحوه ی صحیح تخم مرغ در کیک
- آموزش انواع ابزار مانند پالت ها، کاردک ها و…
- شناخت انواع رنگ های خوراکی
- (پودری، ژله ای و مایع)
- آموزش ترکیب اسانس ها
- و نحوه ی استفاده ی درست و صحیح در کیک ها
- آموزش کوکی به همراه رویال آریسینگ
- و انواع غلظتهای آن ها
- پخت کاپ کیک مغزدا به همراه تزئین خامه
- ساخت پاپ سیلکز و آموزش انواع تم های خاص
- پخت کیک پایه و برش ها اصولی
- شناخت انواع فیلینگ ها
- خامه کشی به روش اصولی
- دیزاین کیک های خامه ای
- رنگ کردن خامه
- تکنیک آبرنگی
- ساخت دو نوع گل شکری
- کار با ماکت و تلفیق با کیک
0
6,700,000 5,900,000 تومان
0
8,100,000 7,900,000 تومان
0
4,600,000 3,500,000 تومان